STRAŠNA SMRT

TEŠKA NESREĆA KOD SUNJE Vozačica poginula, muškarac od siline udarca ispao iz auta, bori se za život... Vozilo se zapalilo

 
 PU Sisačko-moslavačka

Teška prometna nesreća dogodila se u utorak, 8. svibnja oko 20.20 sati u mjestu Staza. U nesreći je jedna osoba poginula, a druga zadobila teške po život opasne ozljede.

Kako doznajemo, nesreća se dogodila kada je 44-godišnja hrvatska državljanka, upravljajući osobnim automobilom njemačkih registracija, u jednom trenutku izgubila nadzor nad vozilom, sišla s kolnika i prednjim dijelom vozila udarila najprije u betonski most, nakon čega je došlo do prevrtanja i udarca u stup javne rasvjete.

08.05.2018 - Teska prometna nesreca u kojoj je vozacica poginula a putnik iz vozila zadobio teske po zivot opasne ozljede, dogodila se u utorak navecer nadomak Sunje. Na fotografiji: S mjesta nesrece

Snimke: PU Sisacko-moslavacka
PU Sisačko-moslavačka

Kao putnik u vozilu nalazio se muškarac, a riječ je o 35-godišnjem državljaninu Njemačke, koji je od siline udarca izletio iz vozila na travnatu površinu, dok se prednji dio automobila zapalio.

Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Staza, a vozačica je izvučena iz gorućeg vozila i zajedno s ozlijeđenim muškarcem prevezena u sisačku Opću bolnicu, gdje je ona preminula, a njemu su konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život.

U svezi ove prometne nesreće policija će Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće, a rad na utvrđivanju identiteta muškarca se nastavlja, priopćila je sisačka PU.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 17:32