PROMETNA NESREĆA

VOZAČ MOTOCIKLA (29) I DJEVOJKA (22) TEŠKO OZLIJEĐENI: Prednost im je oduzeo automobil, nakon silovitog udarca njihov Kawasaki se zapalio...

 
 PU Sisačko-moslavačka

Dvije su osobe teško ozlijeđene u prometnoj nesreći što se u utorak oko 22 sata dogodila u Kutini kada je automobil oduzeo prednost motociklu.

Na raskrižju Ulice hrvatskih branitelja i Ivana Gorana Kovačića, upravljajući osobnim automobilom VW Passat kutinske registracije, 56-godišnjak je počeo skretati u lijevo, a da pritom nije propustio neregistrirani motocikl Kawasaki kojim je iz suprotnog smjera upravljao i zadržavao smjer kretanja 29-godišnjak.

Kutina, 080518. 
Teska prometna nesreca u kojoj su vozac motocikla i njegova suputnica tesko ozlijedjeni dogodila se u utorak navecer u Kutini.
Foto: PU Sisacko-moslavacka
PU Sisačko-moslavačka

Od siline udara motocikla u zadnji bočni dio automobila motociklist i njegova 22-godišnja suputnica su odbačeni u zrak te su pali na tlo i otklizali, dok se motocikl zapalio i razdvojio na dva dijela. Jedan dio se odbio i udario u nailazeći automobil, dok se drugi dio zaustavio na zelenoj površini.

Motociklistu i njegovoj suputnici liječnička pomoć je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su njemu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život, a njoj teške tjelesne ozljede. Požar motocikla ugasili su djelatnici JVP Kutina.

Protiv 56-godišnjeg vozača automobila bit će podnijeta kaznena prijava izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:03