BIO JE MASKIRAN

Potraga po Zagrebu, supruga: ‘Nestao je moj muž. Ako ga vidite, evo što trebate napraviti...‘

Sulejman Kadribašić (80) nestao je u utorak, 13. veljače, iz doma za starije nemoćne Medveščak na Iblerovu trgu

Sulejman Kadribašić

 Screenshot/HRT

Sulejman Kadribašić (80) nestao je u utorak, 13. veljače, iz doma za starije nemoćne Medveščak na Iblerovu trgu u Zagrebu. Potraga za 80-godišnjakom traje već četiri dana, no otežavajuća okolnost je ta što je bio maskiran. Na sebi je imao periku i na licu istaknute brkove i bradu, a osim toga boluje od Alzheimerove bolesti, javlja HRT.

- Posljednje informacije su da je viđen u Bukovačkoj ulici na benzinskoj pumpi negdje oko 11 sati. Sad ga traže, ali opet nema rezultata zasad - rekla je Kadribašićeva supruga Štefica.

- On se izdvojio iz grupe i svi su lijepo skrenuli desno na ta vrata, a on je produžio ravno. Snimili su ga kod Kauflanda na Barutanskom Jarku - dodala je Štefica.

Štefica je HRT-u rekla svoju pretpostavku o području gdje bi se sada mogao kretati.

- Mislim da se kreće tu negdje od Svetica, recimo do gore iza Rebra, Bukovac. Pretpostavljamo da je tu negdje taj cijeli kvart Jordanovac - rekla je supruga nestalog Kadribašića.

S obzirom na to njezin suprug ima na Alzheimerovu bolest, Štefica je svima koji ga susretnu ili uoče dala upute za postupanje.

- Treba ga samo primiti i zadržati da ne ide dalje, pozvati 192. On će biti miran i čekati. Ako je u pekari dati mu nešto za pojesti ili nešto mu dati nešto u ruke, on će biti miran i čekati - rekla je Štefica za HRT.

Mole se da svi oni koji imaju bilo kakvu informaciju dostave ju u najbližu policijsku postaju, nazvati broj telefona 192 ili poslati e-poštu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:09