OČEVID U TIJEKU

Policija potvrdila: U automobilu nađen karboniziran leš muškarca

 Cropix

U potpuno izgorjelom osobnom automobilu koji je oko podneva pronađen akumulacijskog jezera HE Čakovec c, između mjesta Trnovec Bartolovečki i Bartolovec u Varaždinskoj županiji, stručnjaci iz Centra za kriminalistička vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba pronašli su tijelo mrtve muške osobe.

Potvrdila nam je to glasnogovornica PU Varaždinske Marina Kolarić istaknuvši da su vještaci prilikom očevida pronašli karbonizirano tijelo mrtve muške osobe za koje još nije moguće utvrditi identitet.

Tijelo je poslano na obdukciju u Opću bolnicu Varaždin i tek nakon obdukcije bit će moguće utvrditi identitet poginulog. Policija je očevidom utvrdila i podatke o izgorjelom automobilu, a iako glasnogovornica Kolarić nije željela otkrivati te podatke, neslužbeno se doznaje da se radi o automobilu kojim se koristio 39-ogodišnjak s varaždinskog područja.

Glasnogovornica PU Varaždinske Marina Kolarić istaknula je da policija još ne želi nagađati o uzrocima i okolnostima ovog događaja jer je očevid u tijeku.

Mjesto na kojem je pronađen izgorjeli automobil nalazi se uz odvodni kanal akumulacijskog jezera na zabačenom mjestu, daleko od obiteljskih kuća. Iako policija nije službeno potvrdila marku izgorjelog automobila, vidljivo je da se radi o automobilu marke Daewoo.

Neslužbeno se doznaje da bi poginuli muškarac u automobilu mogao biti muškarac s varaždinskog područja koji je zaposlenik Oružanih snaga RH. On se navodno jučer oko 18 sati, nakon cjelodnevnog druženja s prijateljima, u svom zelenom osobnom automobilu marke Daewoo sam uputio kući i od tada mu se gubi svaki trag.

Prema jednoj teoriji on je na zabačenom mjestu poželio zapaliti cigaretu prije nego li se vrati kući i tako je došlo do požara u kojem je poginuo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 12:33