INCIDENT U SESVETAMA

Policija kazneno prijavila muškarca koji je napao radnika zagrebačke Čistoće

Ozlijeđenom 52-godišnjem zaposleniku Čistoće liječnička pomoć pružena je u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen

Radnici Čistoće; ilustracija

 Zeljko Puhovski/Cropix

Zagrebačka policija prijavila je 44-godišnjaka koji je alkoholiziran u subotu oko 15 sati u Sesvetama verbalno i fizički napao 52-godišnjeg radnika Čistoće i pobjegao, a radniku je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) izvijestila je da je 44-godišnjak osumnjičen za počinjenje kaznenih djela prisile prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi te nanošenje teške tjelesne ozljede.

PUZ je jučer izvijestio da je 44-godišnjak u pijanom stanju u sesvetskoj Ulici Mladena Halape u subotu verbalno, a potom i tjelesno napao 52-godišnjeg zaposlenika ‘trgovačkog društva za obavljanje javnih usluga‘, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Ozlijeđenom 52-godišnjem zaposleniku Čistoće liječnička pomoć pružena je u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok je 44-godišnji napadač uhićen istog popodneva i priveden na kriminalističko istraživanje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:36