DVA DANA ZATVORA

Pijani Ante napravio rusvaj na proslavi krizme: Skidao majicu, vikao na goste, djevojku zaključao u wc

Navodno se jako brzo napio, nakon čega više jednostavno nije mogao vladati svojim postupcima.

Policija (ilustracija)

 Cropix/

Portal Danica.hr javlja kako je Ante (36) napravio je neviđen rusvaj na proslavi svete potvrde u restoranu na kojoj je bilo oko 50 uzvanika.

Navodno se jako brzo napio, nakon čega više jednostavno nije mogao vladati svojim postupcima.

Prema presudi, Ante je u travnju oko 17 sati u restoranu Frlan u mjestu Vivodina “prilikom održavanja proslave svete potvrde pod utjecajem alkohola od 1,62 promila narušavao javni red i mir”.

“Nepristojno se i drsko ponašao prema okupljenim gostima u restoranu, među kojima je bilo i djece, odnosno pred 50-ak gostiju skidao majicu izgovarajući pritom gostima razne nesuvisle i nerazgovijetne riječi.

Nakon toga je svoju djevojku M. u jednom trenutku nakratko zaključao u prostorije toaleta i rekao joj da ide nekome u restoranu “lomiti noge”.

Time je Ante počinio prekršaj označen i kažnjiv po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira”, naglasila je sutkinja ovih dana u nepravomoćnoj presudi.

Policija je Antu odmah uhitila te je dva dana proveo u pritvoru. Sutkinja ga je pak osudila i kaznila sa 180 eura i 20 eura troškova postupka. Od kazne mu se oduzima 80 eura zbog dvodnevnog pritvaranja.

Ante, koji dosad nije bio prekršajno kažnjavan, na presudu se može žaliti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:32