NOVI DETALJI ISTRAGE

Osumnjičeni za bombaški napad na Trgu djeca su bogatih Vodičana: Jedan od njih je i član HDZ-a?!

 Damjan Tadić / CROPIX

VODICE - Petorica osumnjičenih da su nekidan bacili eksplozivnu napravu na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, zaista su s našeg područja i još ne mogu vjerovati da su to napravili, šokirana sam i teško mi je vjerovati da su počinili takav čin koji je za svaku osudu - rekla je vodička gradonačelnica Branka Juričev – Martinčev za Šibenik in.

Ona je potvrdila da je samo jedan od njih član mladeži HDZ-a, ali ne i ostali, kako se jutros govori po kuloarima. Po Šibeniku i Vodicama priča se da je riječ o djeci iz uglednih vodičkih obitelji, takozvanoj 'zlatnoj mladeži'.

JUTARNJI DOZNAJE Pet muškaraca iz okolice Šibenika odgovorno za eksploziju na Trgu!

Načelnik Policijske uprave Šibensko-kninske Ivica Kostanić rekao je jutros da je MUP tražio od njih neke izvide i podatke, što su im dostavili, prenosi Šibenik in.

Podsjetimo, petorica muškaraca iz okolice Šibenika privedena su jučer, oko 18 sati, u sjedište kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici, zbog sumnje da su povezani s eksplozijom koja je u srijedu, oko 2.30 sati, odjeknula pokraj spomenika banu Josipu Jelačiću na središnjem zagrebačkom trgu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 01:30