KONAČNO DOLIJALI

OPERIRALI GODINAMA Banda zlikovaca otimala sve - od kosilica i plinskih boca do posuđa i slika

 Hrvoje Jurčić / Cropix

RIJEKA - Riječka policija je kazneno prijavila trojicu muškaraca koje sumnjiči za više desetaka krađa, većinom uz provale, pri čemu su krali razne predmete koje su u tim objektima zatekli, a čija se vrijednost procjenjuje na oko pola milijuna kuna.

Primorsko-goranska policija izvijestila je u četvrtak kako trojicu osumnjičenih, u dobi od 31, 38 i 54 godina, tereti da su u jesen 2011. i 2012. te od od travnja prošle do sredine siječnja ove godine provaljivali u vikendice, kuće u izgradnji, garaže, skladišta, lovački dom te automatski brojač prometa na širem području Rijeke, Crikvenice, Delnica i Opatije.

Krali su alat poput bušilica, brusilica, motornih pila, kosilice i sitnog alata, zatim građevinski materijal, plinske boce, kućanske aparate, televizore i druge uređaje, umjetničke slike, pa i pribor za jelo, posuđe, posteljina, deke, svjetiljke, hranu, pića, bakrene kablove i drugo što su zatekli.

Ukradene predmete su prodavali, a dio je pronađen pa će se vratiti vlasnicima.

Među tih više desetaka krađa, većinu policija kvalificira kao teške, nekoliko je 'običnih' krađa te dvije neuspješne krađe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 23:33