DRAMA U ZAGREBU

Muž optužen da je prijetio ženi i njezinom ljubavniku, na sudu se dogodio veliki prekoret!

Ljubavnik i žena, koji rade u poznatoj prehrambenoj kompaniji u Zagrebu, danas žive zajedno

Ilustracija

 CROPIX

Jedan muškarac (50) završio je na sudu zbog optužbi za prijetnje i nametljivo ponašanje prema ljubavniku (40) svoje supruge (44).

Prema optužnici, teretilo ga se da je u prvoj polovici lipnja 2018. u Zagrebu, nakon što je doznao da je njegova supruga u ljubavnoj vezi s kolegom s posla, “motiviran ljubomorom zastrašivao i uhodio istoga tako da je više puta dolazio ispred stana gdje isti prebiva u Zagrebu”, prenosi Danica.hr.

“Osim toga, došao je na njegovo radno mjesto i tražio ga kako bi razgovarali te mu je telefonski tog dana rekao da se makne od njegove žene ili će vidjeti, da bi nakon toga došao na adresu njegova prebivališta gdje mu je na vratima ostavio poruku iz koje proizlazi da se isti treba maknuti od njegove supruge i obitelji jer zna gdje je on. Također, u četiri navrata je njegovom poslodavcu, trgovačkom društvu iz Zagreba, uputio lažne predstavke iz kojih proizlazi kako zaposlenik zlostavlja radnice i radnike različitim načinima neprihvatljivog ponašanja”, stoji u optužnici Državnog odvjetništva.

Potom je na Facebooku pronašao i gospođu koja ima isto prezime kao ljubavnik njegove supruge, ali i isto ime i prezime muža, te joj je uputio pismo i slao poruke na Messenger, a sve kako bi je upoznao s ponašanjem muža i otkrio da je on vara. Na njegovu sramotu, ispostavilo se kako je riječ o krivim osobama koje nemaju veze s njegovom ‘metom’. U više navrata je, piše dalje, zastrašivao suprugu i govorio i pisao kako će uništiti nju i ljubavnika.

'Poznajem njegov rukopis'

No, sud je na koncu nepravomoćnom presudom ljubomornog supruga oslobodio svih optužbi, smatrajući da nisu dokazane. Za neke stvari imao je alibi jer je tih dana – dok im je navodno osobno prijetio – bio na službenom putu, što su potvrdili i svjedoci koji su bili s njim.

Grafološkim vještačenjem je pak ustanovljeno kako nije njegov rukopis na optužujućim pismima koja su poslana tvrtki u kojoj radi ljubavnik njegove supruge. No, supruga je na sudu bila ustrajna u tome da je to doista njegov rukopis: “Sigurna sam da je on pisao sve prijeteće poruke i prijave za mobing, dobro poznajem njegov rukopis”.

Ljubavnik i žena, koji rade u poznatoj prehrambenoj kompaniji u Zagrebu, danas žive zajedno. Unatoč presudi, kojom su odbačene optužbe, oni su i dalje uvjereni da im je upravo optuženi muškarac zagorčavao život jer je, kako je rekla njegova bivša žena, “ljubomoran i posesivan”.

Presuda Općinskog kaznenog suda u Zagrebu je nepravomoćna i tužitelji se na nju mogu žaliti. Supružnici su se u međuvremenu i službeno rastali, prenosi Danica.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:26