SEKS IGRAČKE

Oskarovka ljubavnicima: ‘Upoznajte čari ‘al-fresco rendezvousa‘, budite nestašni u javnosti‘

Novotarije s potpisom glumačke zvijezde Gwyneth Paltrow nisu baš jeftine i njihova je najniža cijena oko 1000 kuna

Gwyneth Paltrow 

 Pebu/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Holivudska zvijezda Gwyneth Paltrow, sad poznatija kao lifestyle guru, potiče svoje obožavatelje da se odvaže na pomalo nastrani seks na javnim mjestima. Naime, 49-godišnja glumica proširila je svoje zloglasno Goop carstvo te poziva svoje klijente da isprobaju čari "al-fresco rendezvousa".

Bivša supruga glazbenika Chrisa Martina tako je nastavila šokirati svijet svojim seksualnim ispovijestima posljednjih godina, a aktualna kolekcija seksualnih igračaka uistinu je najbizarnija dosad. Ponosna majka dvoje djece kreirala je, naime, potpuno novu liniju vibratora koji su posebno dizajnirani za korištenje u javnosti, bez obzira odrađujete li jutarnji trening na otvorenome ili tjednu kupovinu u dućanu.

Gwyneth Paltrow potiče tako ljubavnike da budu nestašni u javnosti, a sve u svrhu začinjavanja svog seksualnog života, ali također ih upozorava da ne budu pritom i uhvaćeni na djelu. Tako je uz svoju novu kolekciju na Goop web stranici poručila: "Ako mislite da vas direktno promatraju ili pak da vi nekoga direktno pritom gledate i da će vam to pokvariti uzbuđenje, najbolje je da potražite neku lokalnu zajednicu ili klub fokusiran na ekshibicionizam ili voajerizam gdje je sadržaj ovih aktivnosti dio priče. A ako vaše uzbuđenje nije u tome da budete viđeni, već u samoj ideji da možete biti uhvaćeni - ključ je u tome da istražite sadržaj svih zabava na način na koji ćete biti sigurni. Naravno, to uključuje legalno djelovanje.

Seks na javnome mjestu često se smatra prekršajem koji se nejasno definira i posebno je težak za braniti. Neki od načina koje možete probati uključuju selfieje, kućna videa ili svojevrsni vibrator na daljinsko upravljanje koji možete staviti u donje rublje ili vaginu".

No nove seksi igračke glumačke zvijezde nisu baš jeftine i njihova je najniža cijena oko 1000 kuna. Nova kolekcija našla se na tržištu nakon što je Paltrow tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres naglasila kako je njezin 15-godišnji sin Moses ponosan na činjenicu da mu je mama feministkinja i da prodaje vibratore na svojoj web stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:09