BRUTALNI NOKAUT

Mladog Brazilca prebio sin HDZ-ovog moćnika i policajke

Na snimci nadzornih kamera jasno se vidi napad mladog Dubrovčanina na vršnjaka iz Brazila. Nakon okršaja svi su se razbježali, pa je nesretna žrtva neko vrijeme bez svijesti ležao posve sam...
 Branimir Kvartuc / CROPIX

DUBROVNIK - Dežurni istražni sudac Istražnog centra Županijskog suda u Dubrovniku zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda odredio je pritvor dubrovačkom mladiću Nikoli Rudenjaku (23), koji je priveden nakon incidenta pred ulazom u disco-club Fuego na platou gradskog trga Pile .

Oko 3,30 sati Rudenjak je fizički napao državljanina Brazila Luisa F. (23), a policiji se predao sam. No, doznali smo kako je Nikola predajom samo preduhitrio policajce koji su o njemu, nakon opsežne istrage, imali već sasvim dovoljno materijala za uhićenje.

Dosad je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je Nikola, inače sin lokalnog poduzetnika i moćnika koji je bio bliski suradnik negdašnje HDZ-ove gradske vlasti u Dubrovniku te djelatnice PU dubrovačko-neretvanske, oko 3.30 sati ispred Fuega počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede.

Prema snimci nadzornih kamera vidi se da je okršaj trajao manje od 30 sekundi!

Lijepo se vidi da su dva Brazilca pričali sa zaštitarom na ulazu u disco (video nema tona). U tom trenutku mladić, koji je stajao sa strane, iznenada je upao u razgovor te odgurnuo jednog Brazilca u stranu. Drugi mladić - a riječ je, navodno, o osumnjičeniku- bez vidljivog je razloga prišao drugom Luisu F., udario ga šakom u glavu, nakon čega je mladić pao na tlo, potiljkom udario u kameni pločnik, izgubio svijest i dobio potres mozga, a sumnja se i na izljev krvi u mozak.

Svi okupljeni su se razbježali, pa je neko vrijeme mladi Brazlac bio 'prepušten u Božje ruke', odnosno spletu (ne)sretnih okolnosti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:10