KRAJ KRAPINSKIH TOPLICA

Mladić teško ranjen u lovu, rane od sačme ima po cijelom tijelu: Upucao ga je krivolovac pa nestao?

Policija navodno intenzivno traga za nepoznatom osobom i zbog toga ne želi izlaziti s nikakvim informacijama o tom krvavom događaju
Lovac, ilustracija
 Olena Starostenko/Alamy/Alamy/Profimedia

Proteklog vikenda u šumi u naselju Čret, na području Krapinskih Toplica, dvojica su lokalnih lovaca krenuli u noćni lov na lisice, koji je u jednom trenutku pošao po zlu, javlja Zagorje.com.

Naime, mlađi lovac upucan je iz lovačke puške te je s teškim tjelesnim ozljedama, odnosno, sa sačmom u više dijelova tijela (navodno i u prsnom košu) završio u Općoj bolnici Zabok. Liječnici su ga uspjeli spasiti, a trenutno se i dalje nalazi u bolnici van životne opasnosti.

Rodbina ranjenog lovca tvrdi kako je u njega pucao krivolovac kojeg su zatekli u šumi. Navodno su čuli kretanje u mraku pa su okrenuli svjetiljku u tom pravcu misleći da je divljač. U tom času, kako se priča, netko je iz mraka zapucao u njih i potom nestao, piše Danica.hr.

Policija navodno intenzivno traga za nepoznatom osobom i zbog toga ovog časa ne želi izlaziti s nikakvim informacijama o tom krvavom događaju.

- Možemo potvrditi kako je 5. lipnja 2021. godine u Čretu došlo do ranjavanja 20-godišnjeg hrvatskog državljanina prilikom lova članova lovačkog društva. Kriminalističko istraživanje je u tijeku i utvrđuju se sve okolnosti stradavanja - kratko su odgovorili iz PU Krapinsko-zagorske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:48