NOVI INCIDENT U DUBROVNIKU

Mladi Brazilac dobio gadne batine, krv mu se izlila u mozak

 Branimir Kvartuc / CROPIX

DUBROVNIK - Na dubrovačkom gradskom predjelu Pile, u utorak 13. srpnja oko 3,30 sati pred zoru došlo je do nove eskalacije nasilja u kojem je ispred latino disco- cluba „Fuego“ nepoznati muškarac pretukao državljanina Brazila Luisa F. (23).

Kako neslužbeno doznajemo, do okršaja ispred „Fuega“ došlo je nakon kraćeg naguravanja, a mladić je kratko nakon zadobivenih teških tjelesnih ozljeda glave žurno prebačen u dubrovačku Opću bolnicu. Tamo se, zbog utvrđenog izljeva krvi u mozak, kako doznajemo nalazi na Odjelu intenzivne njege na kojem, uz stalni nadzor, nad njim bdiju liječnici.

Iz pouzdanih smo izvora doznali kako se nepoznati muškarac, navodno državljanin Hrvatske, nakon što je pretukao Brazilca brzo udaljio u nepoznatom smjeru. No, postoje svjedoci a i mnogo je indicija kako će biti uskoro otkriven i priveden.

Inače, latino disco- club „Fuego“ je dobro znano noćno mjesto provoda za Dubrovčane i turiste, a široj je javnosti poznato kao mjesto na kojem je posljednji put 17. rujna 2008. živa viđena australska backpackerica Britt Lapthorne kojoj se nakon toga izgubio trag te joj je tijelo pronađeno u moru nakon skoro 20 dana opsežne potrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:48