NOĆNO DIVLJANJE

MASOVNA TUČNJAVA KOD NOĆNOG KLUBA Interventna privela sedam osoba, mladić (18) zadržan u bolnici

 SIPA

ZADAR - U tučnjavi koja je u subotu oko jedan sat iza ponoći izbila u blizini kluba Hitch ozlijeđena je jedna osoba. Zadarski.hr javlja kako je sudjelovalo najmanje osam osoba od 17 do 20 godina.

Dojavu o masovnoj tučnjavi policija je dobila od građana i na teren su odmah upućena interventna i prometna policija te djelatnici prve policijske postaje s Poluotoka.

Kad su došli na mjesto događaja zatekli su jednog 18-godišnjaka s ozlijedama kojeg su odmah prevezli u bolnicu. Ostali sudionici tučnjave pokušali su pobjeći, ali ih je policija uhvatila. Zbog stanja u kojem se ozlijeđeni 18-godišnjak nalazi policija još uvijek nije s njim obavila razgovor, jer je zadržan u bolnici na promatranju.

Sedam zatečenih muških osoba pored "Hitcha" policija je odvela u policijsku postaju gdje su maloljetnici ispitani u društvu roditelja i nakon toga pušteni kućama. Dok se ne utvrdi stupanj ozlijeda 18-godišnjaka i okolnosti tučnjave, cijeli se događaj vodi kao narušavanje javnog reda i mira, zaključuje Zadarski.hr.

No, nije isključeno da bude otvorena i kriminalistička istraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 09:52