BIZARNA NESREĆA

Krapina: Zgazio sam sebe vlastitim traktorom

 Željko Mužević/CROPIX

KRAPINA - Krajnje bizarna nesreća dogodila se u utorak navečer u dvorištu obiteljske kuće 45-godišnjaka u Krapini. Stojeći uz svoj neregistrirani traktor, pokrenuo ga je kontakt ključem stojeći na tlu, previdjevši valjda da je on u tom trenutku bio u brzini, nakon čega je pao pod lijeve zadnje kotače i 'de facto' sam sebe zgazio.

Neoprezni Krapinčanin je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Liječnička pomoć mu je pružena u OB Zabok, nakon čega je zbog težine ozljeda prebačen na daljnje liječenje u KB Dubrava u Zagrebu.

Događaj inače nije klasificiran kao prometna nesreća, već kao teška tjelesna ozljeda, iako policija uglavnom slijepo prati date elemente.

Ovdje ima dva nužna elementa za prometnu: vozilo koje se kreće i unesrećenog. No, izgleda da bi čak i njima takva kvalifikacija bila farsična. Inače, ne dvoje oko takvih 'prometnih': poznati su slučajevi prekršajnog kažnjavanja pješaka koji bi pali, polomili se i tako ugrozili promet, kao i slučaj bake biciklistice koja je novčano kažnjena jer je pala nakon jurnjave po zagorskim bregima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 07:20