BIZARNA NESREĆA

Đurđevac: Srce mu stalo za volanom traktora, pregazio kćerku i suprugu

Gornja suma, 180411.U mjestu Gornja suma kraj Molvi doslo je do nesrece kod voznje traktorom unazad, vozac traktora je preminuo i pregazio dvije zene koje su zadobile teske povredeNa slici: Hitna pomoc odvozi unesrecene zene.Foto: Darko Imbrisa / Podravski list / Cropix
 Darko Imbriša / Podravski list/

ĐURĐEVAC - U zaseoku Gornja Šuma nedaleko od Molvi pored Đurđevca danas oko 11:00 sati dogodila se bizarna nesreća u kojoj je jedna osoba umrla, a dvije su teško ozlijeđene. Slabo srce izdalo je za upravljačem traktora zetor 76-godišnjeg Franju Vinceka koji je traktor zajedno s prikolicom pospremao u gospodarske zgrade.

Pomagale su mu supruga Marta (63) i kćerka Katarina (52) koje su teško stradale kada je traktor s preminulim Franjom nekontrolirano krenuo i pregazio ih. Kćerki Katarini traktor je prošao preko obje noge koje su, doznajemo slomljene, a nešto bolje prošla je supruga Marta kojoj je u tragediji pukla ruka.

Odmah nakon nesreće intervenirali su đurđevački vatrogasci koji su jedva uspjeli izvući Katarinu Vincek koja je prignječena zapomagala ispod traktora. Obje su unesrećene vozilom đurđevačke Hitne pomoći prebačene u koprivničku Opću bolnicu na liječenje.

Policijski službenici počeli su službeni očevid, no, mrtvozornik je utvrdio kako je nesretni Franjo preminuo prirodnom smrću. O nesretnom događaju obaviješteno je Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 09:33