NASILNI DOGAĐAJ

Koprivnica: Družili se i pili, a zatim ga zamalo nasmrt pretukao metalnom stolicom

 Cropix

KOPRIVNICA - U Kunovec Bregu nedaleko od Koprivnice u utorak je 35 - godišnji mještanin u svojoj kući gotovo nasmrt pretukao 58 - godišnjaka s kojim se nedugo ranije družio i pio. Nasilni se događaj zbio oko 12:30 sati u kući osumnjičenog, a pretučeni 58 - godišnjak teško je ozlijeđen.

Napadač se nije zaustavljao ni nakon što je 58 - godišnjak pao u nesvjest. Uzeo je čak i metalnu stolicu kojom ga je mlatio, a zaustavio ga je treći muškarac s kojim su bili u društvu. Napadaču su koprivnički policajci tijekom postupanja izmjerili 1.54 promila, a pretučenom su 58 - godišnjaku uzeti uzorci krvi i urina.

- Napadača bi u "normalnim okolnostima" kazneno prijavili zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, no kako je bio iznimno uporan tijekom nasilničkog čina, nakon kriminalističkog istraživanja prijavili smo ga zbog pokušaja ubojstva - kazao je glasnogovornik koprivničke policije Dražen Laljek.

Osumnjičeni je 35 - godišnjak jučer uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Koprivnici, koji mu je odredio 48 - satno zadržavanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:29