BRUTALNI NASILNIK

Djeca su plakala, a tata je tukao mamu: Prvo triput šakom u glavu. Pala je na pod. Pa triput nogom u tijelo...

Kaznenu prijavu zbog nasilničkog ponašanja u obitelji zaradio je 31-godišnji M.K. s područja općine Voćin jer je u ponedjeljak oko 22,20 sati u obiteljskom domu brutalno prebio suprugu.

Policija je utvrdila kako je M.K. zbog obiteljskih nesuglasica prvo verbalno napao suprugu F.K. (31), a potom je na nju nasrnuo i fizički. Nasilni suprug ženu je prvo šakom tri puta udario u predjelu glave, a kada je od silnih udaraca pala na pod, još ju je triput udario nogom u predjelu tijela.

Beskrupuloznom suprugu nije čak smetalo ženu tući pred njihovo dvoje malodobne djece, koji su plačući promatrali kako otac tuče njihovu majku. Unatoč prijetnjama da će je ubiti ukoliko pozove policiju, žena je to ipak učinila.

No, kada je policija intervenirala i spriječila daljnje nasilje, na njihovo je iznenađenje žena unatoč vidljivim ozljedama i modricama po licu i tijelu odbila liječničku pomoć. Čak je, i unatoč prijetnjama smrću, odbila ponudu policije da je se s djecom nekom vrijeme smjesti u "sigurnu kuću".

Nasilni M.K. je uhićen i protiv njega slijedi kaznena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 12:54