BUKTINJA KOD RIJEKE

Izgorio poznati beach bar, očajni vlasnik optužuje bivšu: ‘Prijetila mi je da će me izbosti, očekivao sam...‘

‘Prije dva dana mi je izbušila gume na autu. Očekivao sam da bi se ovako nešto moglo dogoditi‘, napominje suvlasnik

Josip Škundrić

 /Nova Tv/nasakostrena.hr

Ugostiteljski objekt na području Kostrene izgorio je u požaru koji je izbio u petak u ranim popodnevnim satima, piše Dnevnik.hr.

Vlasnik objekta Josip Škundrić procjenjuje da šteta na objektu iznosi oko 80.000 eura.

Nakon očevida, utvrđeno da požar nije uzrokovao tehnički kvar.

- Došao sam ovdje na mjesto događaja, kafić je bio cijeli u plamenu ništa nije spašeno. Indicije, pa i sami su vatrogasci rekli da je podmetnuto ne znam da nije tehnički kvar. Ja sumnjičim određene ljude jer već postoje neke prijetnje kroz par mjeseci međutim nikad se ništa nije poduzelo po tom pitanju - rekao je Škundrić za Dnevnik.hr.

Na društvenim mrežama Škundrić je napisao kako je krivac za buktinju njegova bivša djevojka.

- Ja sam jedan od vlasnika. Požar je podmetnut od strane moje bivše djevojke koja mi mjesecima prijeti, uništava imovinu, prijetila da će me izbosti nožem i da će mi uništiti život. Sve je prijavljivano policiji no naravno ništa nije poduzeto - napisao je Škundrić, prenosi Fiuman.hr.

Za portal Burin Škundrić također je kazao kako je uvjeren da je u izbijanje požara umiješana njegova bivša djevojka.

Naglašava da je unatrag tri mjeseca izložen maltretiranju s njene strane, da mu prijeti zlom i uništava imovinu, što je sve prijavljeno policiji.

– Eto, i prije dva dana mi je izbušila gume na autu. Očekivao sam da bi se ovako nešto moglo dogoditi – napominje suvlasnik uništenog lokala. Prema riječima Škundrića, u pozadini paljevine nalazi se okolnost da je s osobom koju sumnjiči za palež svojedobno bio u zajedničkom poslu, ali se u jednom trenutku povukao iz biznisa jer je ocijenio da stvari ne idu u dobrom smjeru, pa je zatvorio tvrtku.

– Koliko je meni poznato, požar u lokalu prvi je zamijetio moj prijatelj koji je bio na ribarici, javio je da gori, alarmirao je i vatrogasce. Prve procjene govore da je riječ o šteti od 60 do 100 tisuća eura. Nažalost, lokal – kojeg ja držim pet godina – nije osiguran, nisam uspio ugovoriti osiguranje – zaključio je suvlasnik lokala Škundrić.

Osnovanost njegovih sumnji oko uzroka požara i koji je zaista uzrok izbijanja vatre trebala bi utvrditi daljnja istraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 06:37