HTIO SVE DIĆI U ZRAK

FOTO: OPSADNO STANJE U KAŠTEL KAMBELOVCU Psihički rastrojen mladić uljem polio stubište kuće, prijetio plinskom bocom

Kastel Kambelovac, 171215.Nepoznati muskarac se zabarakadirao u kuci te prijeti samoubojstvom. Na teren su izasli policajci, vatrogasci te hitna pomoc. Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX
 Zvonimir Barišin / CROPIX

Dva sata trajalo je u četvrtak navečer opsadno stanje u samom centru Kaštel Kambelovca.

Šest do sedam policijskih vozila, kombi interventih policajaca i deset vatrogasaca s tri vozila pokušavali su spriječiti psihički rastrojenog dvadesetdvogodišnjaka iz Kambelovca koji je prijetio samoubojstvom i raznošenjem plinske boce, piše Slobodna Dalmacija .

FOTOGALERIJA: Opsadno stanje u Kaštel Kambelovcu

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, mladić je tijekom četvrtka pobjegao s Psihijatrijskog odjela splitske bolnice te se vratio kući u Kambelovac da bi u večernjim satima izazvao incident.

Prema izjavama očevidaca, mladić je u potkrovlju obiteljske kuće u staroj gradskoj jezgri polio stubište uljem i prijetio kako će zapaliti vatru i raznijeti cijeli kat kuće plinskom bocom.

Nakon dva sata pregovora s policijom koja je okružila kuću u kojoj je mladić pokušavao aktivirati plinsku bocu, policija ga je svladala i privela u postaju na obavijesni razgovor.

Kako neslužebeno saznaje Slobodna Dalmacija , radi se o psihički nestabilnoj osobi koja je i ranije imala problema s ponašanjem u javnosti zbog teškog zdravstevnog stanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 08:58