DRAMATIČNO UHIĆENJE

Filmska potjera od Črnomerca do Zaprešića: Pokušao pregaziti policajce, dao se u bijeg pa skrivio nesreću

Rezime kriminalističkog istraživanja su tri kaznene prijave za krađu motornih vozila te jedno zbog prisile prema službenoj osobi
 PU zagrebačka

Zagrebačka policija u suradnji s karlovačkim kolegama stala je na kraj 43-godišnjem lopovu koji je na području dvije policijske uprave krao vozila.

I tko zna koliko bi on još uspješno bježao i činio štetu građanima da u utorak predvečer budno oko policajaca nije uočilo na parkiralištu Gradišćanske ulice na zagrebačkom Črnomercu Audi za kojeg su ustanovili, provjerom po tablicama, da je s 13. na 14. veljače otuđen iz jednog dvorišta u Dugoj Resi.

image
PU zagrebačka

- U tom trenutku do vozila je došao osumnjičeni i vozilo stavio u pogon s namjerom da se udalji. Tada, u pokušaju policijskih službenika da ga u tome spriječe, osumnjičeni ih je vozilom srušio na tlo i pobjegao. Nastavio je vožnju prema Zaprešiću gdje je skrivio prometnu nesreću te se dao u bijeg pješice u nepoznatom smjeru. Intenzivno traganje za počiniteljem rezultiralo je uhićenjem šest sati kasnije na području Zaprešića te je oko 23.50 sati priveden u postaju na istraživanje - kažu iz PU zagrebačke čiji su djelatnici uhićenog kradljivca povezali s još dvije krađe vozila od kojih je jedno ukradeno 3. veljače u Poznanovcu i koje je pronađeno naknadno u Gornjoj Bistri.

image
PU zagrebačka

Rezime kriminalističkog istraživanja su tri kaznene prijave za krađu motornih vozila te jedno zbog prisile prema službenoj osobi nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku.

image
PU zagrebačka
image
PU zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 14:47