NOĆNA AKCIJA

POLICIJA OBJAVILA FOTOGRAFIJE IZ ZRAKA Pogledajte kako je uhićen pomahnitali otmičar

Akciju uhićenja obavili su pripadnici Specijalne policije - ATJ Lučko uz podršku Zrakoplovne jedinice i helikoptera Bell 212
 MUP

Policija je objavila fotografije uhićenja 46-godišnjeg Zdravka Kenđelića iz Đurđevca koji je u ponedjeljak oko 18.45 u Grkinskoj ulici tijekom privođenja ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u pravcu policijskih službenika.

FOTO: KRAJ NOĆNE DRAME Dvostrukog ubojicu i otmičara policija uhvatila u Zagrebu

Zaustavivši osobni automobil Peugeot 407, zlatne boje koprivničkih registracijske oznake kojim je upravljala 39-godišnjakinja, dao se u bijeg te je prisilio vozačicu da se udalje u nepoznatom pravcu.

Jutros, nakon bjesomučne potjere, oko 8 sati uhićen je na cesti u Zagrebu. Akciju uhićenja obavili su pripadnici Specijalne policije - ATJ Lučko uz podršku Zrakoplovne jedinice i helikoptera Bell 212.

Srećom, vozačica peugeota tijekom događaja nije ozlijeđena.

Podsjetimo, Kenđelić je u Njemačkoj proveo 14 godina u zatvoru zbog dvostrukog ubojstva. Prvo je navodno dobio šest godina zbog ubojstva jedne osobe u narkomiljeu, a na dodatnih osam godina robije navodno je osuđen zbog ubojstva cimera u zatvorskoj ćeliji. Smetalo mu je, priča se, njegovo hrkanje.

Foto: MUP

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 11:23