DVOJE MRTVIH

Stravične scene iz luksuznog hotela: Naoružana banda počela pucati, turisti se zabarikadirali

Hotelsko osoblje zasad ne daje nikakve informacije o incidentu, a glasnogovornik hotelske grupacije Hyatt također nije htio dati izjavu

Cancun pucnjava

 Twitter

Panika je zavladala u meksičkom turističkom resortu u Cancunu, a osoblje i turisti zavukli su se u skloništa, nakon što su u taj kompleks upali naoružani muškarci i otvorili vatru.

Kako javlja The Guardian, najmanje dvije osobe su ubijene. Lokalne vlasti vjeruju da se radi o obračunu lokalnih dilera droge.

- Nijedan turist nije otet ili ozbiljno ozlijeđen - priopćile su vlasti. Ipak, incident je uzrokovao velik strah među gostima. Jedan od njih, Andrew Krop, na društvenoj mreži Twitter odmah je postavio objavu.

- Muškarci s oružjem u rukama upali su u resort i počeli pucati. Molim vas, proširite vijest i dozovite pomoć. Ne znam što učiniti - napisao je.

Hotelsko osoblje zasad ne daje nikakve informacije o incidentu, a glasnogovornik hotelske grupacije Hyatt također nije htio dati izjavu.

Umirovljeni holivudski producent Mike Sington u poruci za Guardian je napisao kako se upravo skriva u mračnoj prostoriji. Naknadno je dojavio da se emocionalno potreseni turisti polako vraćaju iz svojih skloništa. Neki od gostiju podijelili su svoja iskustva kako su upravo igrali odbojku na plaži kada se pojavila skupina nasilnih i naoružanih muškaraca koji su počeli pucati.

Britanski list podsjeća kako je do incidenta došlo samo nekoliko dana nakon što su u restoranu nedaleko hotelskog resorta Tulum u unakrsnoj vatri članova bandi ubijeni kalifornijski bloger i njemački turist.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:22