PROMPTNO UHIĆEN

Šok u programu uživo: Raspravljali o nasilju u obitelji, a onda je uslijedio poziv koji je zaledio sve u studiju

Iz srca bih želio to učiniti i ozbiljno razmišljam o tome, kazao je, između ostalog, uhićeni muškarac

Zaprepašteni gosti

 Happy Tv Screenshot

Muškarac koji se predstavio kao Miša, odnosno, Milorad iz Kraljeva uključio se ovog popodneva uživo u program Happy televizije u kojem je na temu nasilja u obitelji izjavio da je imao namjeru ubiti ženu i kćerku i da potom ode u policiju i kaže im - "evo vam sad nasilje".

"Ubio bih ženu, a rado bih dijete ubio... Iz srca bih želio to učiniti i ozbiljno razmišljam o tome... Ako bih ženu ubio, kćerka bi jedva dočekala da proda stan tako da bih najradije obje ubio", rekao je muškarac s druge strane telefonske žice u uživo uključenju u emisiji, a onda je tvrdio da su ga žena i kćerka izbacile iz stana koji je on dobio, javlja beogradski Blic.

"Nikad u životu ih nisam udario. Zvale su policiju za nasilje u porodici i istjerale me iz mog stana. Sad sam u staračkom domu, molio sam da me prime ", rekao je. On je u TV programu uživo rekao svoje puno ime i prezime i dodao da je molio da ga prime u starački dom jer poslije, kako kaže, izbacivanja iz stana nije mogao sebi platiti sobu.

"Nemaju ni dana staža ni jedna niti druga, izbacile su me iz stana", rekao je na opće zgražanje sudionika emisije, pa nastavio:

"To je moj stan, ja sam ga dobio od toplane. Istjerale su me iz mog stana. Kleo sam kćerku da umre na porođaju, ali ona ne može ostati trudna, ne da onaj gore da se skotovi razmnožavaju."

Na pitanje iz studija je li normalno da cijelu obitelj ubije zbog stana, on je rekao da nije zbog stana nego zbog nepravde.

Tabloid Alo! javlja kako im je iz policije potvrđeno da je policija hitno reagirala u ovom slučaju. Muškarac je priveden u postaju u Kraljevu te je nad njime u tijeku obrada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:28