O ČEMU ON TO PRIČA?!

Osvojio Oscara pa govorom zgrozio svoju majku, njezina reakcija postala je hit: ‘O čemu on to!?‘

Nakon njegovog komentara kamera se prebacila na njegovu majku koja je izgledala potpuno zgranuto
Daniel Kaluuya i njegova majka (u krugu)
 Chris Pizzello/AFP

Britanski glumac Daniel Kaluuya (32), dobitnik Oscara za najbolju sporednu ulogu za film 'Juda i crni mesija' prilikom preuzimanja kipića održao je govor koji je zgrozio njegovu majku.

- Moramo slaviti, moramo slaviti život - kazao je 32-godišnjak dok su njegova majka i sestra gledale njegov govor iz Britanije.

- Dišemo, hodamo. Nevjerojatno je. Mama i tata se poseksaju - to je sjajno! I ja sam tu! Toliko sam sretan što sam živ i što mogu to slaviti večeras - našalio se Daniel.

Nakon njegovog komentara kamera se prebacila na njegovu majku koja je izgledala potpuno zgranuto, a s usana joj se dalo iščitati: 'O čemu on to priča?'

Kraj nje je sjedila Danielova sestra koja je od srama pokrila lice rukama.

Reakcija njegova majke postala je instantni viralni hit, a Kaluuya je komentirao kako je očito kako se roditelji seksaju.

- Samo mi je izletjelo, znam da ću sada vjerojatno dobiti neke poruke od mame, no što je tu je - kazao je pa dodao kako se još nije čuo s majkom.

- Ne, ne, mislim da ću neko vrijeme izbjegavati mobitel. Mislim da neće biti najsretnija no bit će 'cool', bit će 'cool' - našalio se uvjeravajući sam sebe.

- Ima sjajan smisao za humor, uvijek se podbadamo, pa je to u redu - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:37