ČUDNE SU

Mačke su vanzemaljci. Ne vjerujete? Kad vidite dokaze, složit ćete se s nama

Neobični pokreti, položaji koje zauzimaju, način na koji nas promatraju...

Ilustracija

 Rebecca Brown/Alamy/Alamy/Profimedia

Mačke su zaista neobična bića. Njihove navike ponekad se čine toliko stranima da djeluje kao da nisu s našeg planeta. Mnogo je tih stvari koje ih čine totalno drugačijima. Njihovi skrbnici ih često znaju u čudu promatrati i pitati se zbog čega se njihovi krznati prijatelji ponašaju na tako neobičan način, no nikad neće saznati odgovor na to pitanje. Zato jednostavno prihvate tu neobičnost kao dio njihova karaktera i nastave normalno živjeti.

Među tim neobičnim mačkama našli smo ekipu koja je sastavljena samo od takvih otkvačenih i čudnih karakter. Žive u Cincinnatiju, njih četvero: Wadsworth, Cutler, Jax i Mystery. Naravno, i njihova batlerica, pardon, skrbnica je tu. Wadsworth ima svoj profil na Instagramu, gdje ga prati nešto više od 16 tisuća ljudi.

Vlasnica mačka opisuje jednostavno kao stvorenje koje voli hranu, a žicanje smatra gotovo pa svojom obvezom. Zbog toga u svakoj prilici nešto moljaka, a neće ga u tome zaustaviti ni činjenica da je vlasnica, primjerice, otvorila konzervu graha. U njegovom svijetu je svaka hrana hrana i ne preže ni od čega kako bi došao do nje.

To je odanost, predanost, strast, ljubav i životni poziv, sve u jednom.

No, inače, i on i njegovi mačji ukućani imaju neke zaista neobične navike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 06:04