SVE SU ISTE

Snimka koja je postala hit: Vlasnik mačke odlučio snimiti video o tome kako se ona ponaša kod kuće

Iako su ovo posve šašavi i krajnje nelogični ljubimci, zaista je nemoguće ne voljeti ih

Ilustracija

 Chuvashov Maxim/Imagesource/Profimedia

Vlasnici mačaka znaju da je život s tim neodoljivim čupavcima često vrlo kaotičan. Jedan od razloga je jednostavno njihova nepredvidljiva priroda. Ili, s vremenom, kako se bolje upoznamo, postane predvidljiva, ali je svejedno kaotična. Iako nekad znamo kako će naš dražesni ljubimac reagirati, to nas ne čini nužno sretnim, ali smo barem spremni na kaos koji će uslijediti.

Jedan je muškarac snimio zabavan skeč o tome kako se ponašaju mačke. Za potrebe videa on je bio mačka i zorno nam je pokazao kako su otkvačeni naši ljubimci. S obzirom na to da dom dijelimo (između ostalog) i s mačkom, možemo potvrditi da je sve što u videu prikazuje točno. Od lude jurnjave nakon što obave svoj posao u wc-u, preko pijeska kojeg razbacaju naokolo, pa do spavanja na rubu kauča i guranja stvari sa namještaja na pod, odnosno, njihovo uništavanje.

Iako su posve šašavi i krajnje nelogični, nemoguće je ne voljeti ih. Čim vidimo te njihove simpatične njuškice, sve im opraštamo. Čak i situacije kada promaše svoju kutiju s pijeskom.

Namjerno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 16:01