‘TVORNICA ČUDESA‘

Mihael je u azilu bio nevidljiv, a danas sa svojim udomiteljima putuje regijom i slijedi ih na pozornice

Njegov današnji vlasnik bio je na gostovanju u našem osječkom HNK, pa je na nagovor kolega otišao do skloništa

Mihael i njegovi udomitelji

 Azil Osijek

Iz osječkog azila pohvalili su se jednim zaista posebnim udomljenjem. Njihov četveronožni štićenik Mihal udomljen je tako da se, kako oni kažu, može pohvaliti i svjetlima reflektora. Njegovi udomitelji su operni pjevači, koji nastupaju posvuda: od gala večeri i opernih arija u Bujama preko klapskih koncerata pa sve do ljubljanskog nacionalnog opernog teatra. Ono što je najbolje u svemu tome jest što Mihaela baš svugdje vode sa sobom.

- Gdje oni, tu i on. Doslovno. Mihael je udomljen od nas jer je udomitelj bio na gostovanju u našem osječkom HNK pa na nagovor nekih lobista iz tog HNK-a, otišao do našega Azila, poželio udomiti psa koji će s njima moći svuda, bez povodca i bez puno briga i mi predložile Mihaela kojega do tada nitko i nikad nije pogledao. Sva sreća jer je sad očito za koga ga je Sudbina čuvala i eto ih, potpuno smo bile u pravu, i sad je to ‘lav stor‘i stoljeća - objavili su i dodali:

- Jedna je to od mnogih koje su izašle iz azila, nekad imam filing da smo k‘o mala tvornica čudesa, ono k‘o da prepakiramo sudbine, uđu bezvoljni i slomljeni a izađu sretni. Ljudi, hvala vam što ste tako dobri! Udomitelji su najbolji ljudi na svijetu - dodali su.

image

Mihael i njegovi udomitelji

Azil Osijek
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 15:29