TREBAJU POMOĆ

Udruga Indigo na ‘raskrižju‘: ‘Ili prestajemo s radom ili se dalje razvijamo. Želimo nastaviti!‘

Zbog toga su krenuli s kampanjom "RESCUE: Indigo‘s MISSION" u kojoj skupljaju 136 500 eura
 Udruga Indigo

Iz zagrebačke Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo objavili su kako se njihova udruga našla - na raskrižju. U ovom času mogu birati u kojem smjeru krenuti dalje: ili će prestati s radom ili nastaviti. No, ne radi se u uobičajenoj situaciji kada udruge objavljuju ove apele, jer ovdje nije slučaj da manjka volontera, hrane, financija... Slučaj je nešto drugačiji.

- Napravili smo prekrasan teren na kojem privremeno (u nekim slučajevima i trajno) smještamo mali broj pasa koji su teško udomljivi. Njima je taj teren jedini dom koji imaju. Oni za drugo ne znaju. Osim što je to njihov dom - teren služi i za sve treninge, edukacije, radionice i rad sa psima kojima je potrebno više truda i rada prije udomljenja. Ono što se sada nalazi na samom raskrižju je upravo taj teren - objavili su.

On će se, naime, uskoro naći na dražbi i moraju ga otkupiti, a iznos koji je za to potreban debelo prelazi njihove volonterske mogućnosti. Zbog toga su krenuli s kampanjom "RESCUE: Indigo‘s MISSION" u kojoj skupljaju 136 500 eura i porez koji na kupovinu moraju platiti.

- Plan je da se ovo što je trenutno volonterski proširi na jednu puno ozbiljniju priču, da se registrira sklonište i da udruga postane Centar za pse koji će na još veću razinu dići ono što nam je trenutno primarna misija, a to su uz zbrinjavanje i udomljavanje životinja, mnogobrojne edukacije za ljude, školice za pse, socijalizacija zlostavljanih i zanemarenih životinja, kao i briga o onima koji zahtijevaju posebnu skrb, a koju im druge udruge i skloništa ne mogu pružiti.

Svima koji na bilo koji način mogu i žele malo više financijski pomoći vrlo rado ćemo dati detaljnije informacije. Osim financija tražimo i stručnjake koji znaju raditi crowdfunding kampanje i voljni su odmah uskočiti u pomoć - objavili su i dodali kako se više informacija o dražbi može pronaći ovdje.

Oni koji im mogu pomoći mogu im se javiti na Facebook ili iznos kojeg mogu odvojiti uplatiti na račun HR1123600001102382959.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 15:02