PRVI PUT

Poznati glumac snimio video podrške domaćem festivalu: ‘Neka vas potakne na pozitivne promjene‘

On i njegova obitelj vrlo su aktivni u zaštiti životinja i iza njih je niz uspješnih različitih suradnji s poznatim svjetskim udrugama
 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Goran Višnjić snimio je video kojim poziva sve na 15. ZeGeVege festival koji će se održati 1. i 2. rujna na zagrebačkom Europskom trgu. Višnjić u svojem govoru navodi da je vrijeme za nužne promjene ako želimo sačuvati život na Zemlji te da zbog toga trebamo mijenjati i način proizvodnje hrane i prehranu.

- Svaki i najmanji korak u tom smjeru je dobar. Iskoristite ZeGeVege da vas potakne na pozitivne promjene. Ne propustite ovaj jedinstveni događaj, uživajte u bogatstvu biljnih proizvoda i pozitivnoj atmosferi 1. i 2. rujna u Zagrebu - izjavljuje u videu.

Goran Višnjić i njegova obitelj vrlo su aktivni u zaštiti životinja i iza njih je niz uspješnih različitih projekata i suradnji s poznatim svjetskim udrugama za zaštitu životinja. Već je ranije surađivao s Prijateljima životinja u kampanjama protiv nošenja krzna i za pomoć psima, a ovo je prva njegova javna podrška hrvatskom ZeGeVege festivalu održivog življenja.

Organizatori, udruga Prijatelji životinja, kažu kako ne mogu dočekati početak rujna kad će se više od 70 proizvođača zdrave hrane, kozmetike i sredstava za čišćenje koji nisu testirani na životinjama, ekoloških proizvoda, ekoloških poljoprivrednika te udruga za zaštitu životinja i okoliša predstaviti na Europskom trgu. Posjetitelje, kojih se očekuje u tisućama, čekaju i brojne degustacije i promotivne prodaje te razne edukativne i zabavne aktivnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 15:06