PUT DO SREĆE

Pas pronađen ozlijeđen i gladan postao maskota brazilske policije i zvijezda Instagrama

Da bi bio što sličniji kolegama, na njušci nosi naočale, a nabavili su mu i oružje
 Instagram

Kako doći do brojke od 120 tisuća sljedbenika na Instagramu? Puno je načina, ali jedan od njih je neobično jednostavan. Do te je brojke, bez previše truda, došao jedan pas. No, ovaj ne nosi slatke kaputiće i ne pozira uz kakve vreće s hranom, koje sponzoriraju razne kompanije. Ovaj momak je maskota brazilske policije i jednostavno je frajer.

Njegova je priča počela prije tri godine. Policajac Christian Oliveira iz Rio de Janeira je pokraj stanice vidio osamljenog psa. Vlasnika nije bilo na vidiku. Životinja je bila povrijeđena. Kad ga je nahranio, shvatio je i da pas očito danima nije jeo. Smilovao mu se doveo ga u postaju. Nakon toga se sve dogodilo gotovo samo od sebe.

Pas je dobio ime Kaplar Oliveira, kao i svoju policijsku uniformu. Da bi bio što sličniji kolegama, na njušci nosi naočale, a nabavili su mu i oružje. Naravno, ne pravo, riječ je o igrački, ali je s njom dojam potpun. Tako odjeven, Kaplan sudjeluje u ophodnjama sa svojim kolegama.

Prvu fotografiju je Christian objavio iz zafrkancija, ali pas je uskoro postao svjetski popularan. Osim toga, prava je maskota brazilske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:58