URNEBESNO

Groomerica snimila šaljivi video: ‘Sad ću vam pokazati kako se ponašaju neke pasmine u mom salonu‘

Neki su prestrašeni, drugi opasni, treći nespretni, a ima i onih koji se samo prave da su opušteni

Ilustracija

 Peter Muller/Imagesource/Profimedia

Radni dan bilo kojeg groomera nikako ne može biti dosadan. Sasvim sigurno je dlakav, pun mokrih pusa i raznih zvukova: od cvileža pa do lajanja. Nekim klijentima treba staviti brnjicu, drugi salon uredno popiške, a ima i onih koji prostoriju prevrnu naopačke. Uglavnom je to slučajno, jer nisu svjesni svoje veličine. Svaki od groomera se s tim izazovima nosi na svoj način, a jedna je žena odlučila snimiti video.

Odglumila je nekoliko pasa koji dolaze u njen salon. Naravno, ne konkretne pse, nego pasmine. Pokazala je kako reagiraju kad joj dođu, kako se ponašaju i kako je raditi s njima. Neki su prestrašeni, drugi opasni, treći samo nespretni. Ima i onih koji se prave da su opušteni, ali onda premru od straha kad im krene rezati nokte. Reakcije su zaista svakakve i većina njih je zaista zabavna.

Na kraju snimke vidimo i njenog supruga - opet ga glumi ona. Njegove reakcije na njen posao su zaista urnebesne, jer ga šokira sve što mu ona pokaže, i dokazuju kako ne može svatko biti groomer. To je ipak poseban posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:25