VELIKO SRCE

Muškarac pronašao tri malena ježa, pogledajte kako se pobrinuo za njih

Fotografiju su objavili zaposlenici zagrebačkog Oporavilišta, koje je ova gesta ganula

Maleni ježevi

 Oporavilište za divlje životinje Zagreb

Oporavilište za divlje životinje u Zagrebu bogatije je za tri malena stanovnika. Riječ je o ježevima koji su pronađeni bez majke na Vrapču. Čovjek koji ih je pronašao neko ih je vrijeme imao na oku, očekujući da će se majka vratiti. To se nije dogodilo, zbog čega je jasno kako je ona sasvim sigurno negdje nastradala, jer inače svoje mališane ne bi ostavila.

Zbog toga je on u pomoć nazvao Dumovec (čiji hvatači dolaze i po divlje životinje). No, prije toga je napravio nešto čime je oduševio zaposlenike Oporavilišta.

- U košaru koju je obložio pletivom i blazinicama, nježno je smjestio malene ježeve. Bio je spreman dovesti ih sam do nas, ali smo mi ponudu otklonili, pa je naš hvatač došao po malene. Hvala mu načinu na koji iskazuje ljubav prema životinjama - napisali su na društvenim mrežama.

Malene je odmah pogledao veterinar. Premda bi još trebali biti sa svojom majkom, koja bi se brinula za sve njihove potrebe, ljudi će dati sve od sebe da malci ojačaju i odrastu, a onda će ih pustiti u divljinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 02:27