ŠOKANTNO

Hermes izbacio liniju stvari za kućne ljubimce. Zdjelice od 8400 kuna odmah rasprodane!

Osim nje, u ponudi su i lajne od 4700 kuna, ogrlice od 4000, dekice koje koštaju 2300 kuna...
 Hermes Via Bestimage/Bestimage/Profimedia

Mnoge stvari koje psima kupujemo tu su zapravo zbog nas. Ruku na srce, našem je Fifiju svejedno spava li na udobnom jastuku kojeg smo platili 50 kuna ili nekom dizajnerskom koji košta 5000 kuna. No, svi koji vole svoje ljubimce žele im priuštiti lijepe stvari. Pri tome neki odu zaista daleko.

Među takvima koji su otišli korak dalje su oni koji su nevjerojatnom brzinom pokupovali zdjelice za pse koje je na tržište stavio francuski brend Hermes. Cijena? Prava sitnica! Što je platiti 8400 kuna za zdjelicu?

Zašto je tako skupa? Zato što je, kako piše, inspirirana dizajnom Chaine d’Ancre. Uz to ima dva različita odjeljka, koja su pričvrste i, kako opisuje modna kuća, idealna je za dijeljenje. Zbog toga je ona savršena kako bi ljubimac mogao istovremeno dobiti hranu i piće.

image
Hermes Via Bestimage/Bestimage/Profimedia

No, najnevjerojatnije je što kratak pogled na njihovu web stranicu govori kako su zdjelice rasprodane. Ne zna se kada će biti opet dostupne.

Zdjelica je dio njihove nove kolekcije, namijenjene kućnim ljubimcima i konjima. Evo, tu se svima posrećilo, jer nisu sve stvari rasprodane. Tako da se može kupiti lajna za psa po cijeni od 4700 kuna, ogrlica je 4000, pseći krevetić isto toliko, dok je malena deka samo 2300 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 04:01