FOTO

Divni prizori s otoka: Pogledajte kako mačke uživaju u slasnim zalogajima

Muškarac koji je čistio ribu malim čupavim stvorenjima dao je ponešto, tako da su se one okupile u njegovoj blizini
 Ivana Grgić/CROPIX

Mnogi mačke smatraju prekrasnim malenim stvorenjima i rado im poklanjaju pozornost. Ako mogu, uvijek ih nahrane, a ako ne, onda ih barem pomaze. Takav jedan susret čovjeka i mačaka snimila je na Kornatima naša fotoreporterka Ivana Grgić, velika ljubiteljica mačaka.

Muškarac koji je čistio ribu malim čupavim stvorenjima dao je ponešto, tako da su se one okupile u njegovoj blizini. Ono što je kod ovih mačaka sjajno jest što se na ušima nekih od njih vidi da su kastrirane, tako da je očigledno kako netko o njima vodi računa. Premda bi bilo sjajno kada bi imale svoje ljude, koji bi im osigurali život bez opasnosti, barem je utješna činjenica kako o ovim simpatičnim četveronošcima netko brine.

Na našu Ivanu nisu reagirale - dok ih je ona snimala kako uživaju u obroku, one su bile posvećene samo tome. Je li stvar u tome da im je miris hrane bio toliko primamljiv da su zanemarile oprez ili su jednostavno na Ivani namirisale njene mačke, pa su zaključile kako im ne prijeti nikakva opasnost, ne znamo. No, o čemu god se radilo, lijepo ih je vidjeti kako se goste.

image
Ivana Grgić/CROPIX
image
Ivana Grgić/CROPIX
image
Ivana Grgić/CROPIX
image
Ivana Grgić/CROPIX
image
Ivana Grgić/CROPIX
image
Ivana Grgić/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 04:18