PRIPREMITE MARAMICE

Dirljivo: Mačka dvije godine svakoga dana dolazi na grob svojeg voljenog vlasnika!

Abdul Aziz Ismail volio je sve mačke, a posebnu je vezu imao s macom Nanom. Par je svakog jutra zajedno išao u džamiju na molitvu
 Barry King/Alamy/Alamy/Profimedia

Dirljiva je to priča: ona o mački koja dvije godine spava na robu svojeg vlasnika. Svakoga dana dođe, tijekom jutra, malo odspava, a onda odlazi u dan.

Abdul Aziz Ismail volio je sve mačke, a posebnu je vezu imao sa svojom macom Nanom. Par je svakog jutra zajedno išao u džamiju na molitvu: dok je njen čovjek klanjao, Nana bi ga strpljivo čekala. Potom su zajedno odlazili doma.

Kada je Ismail preminuo, mačka je bila neutješna. Prestala je jesti i neprestano je tražila svojeg čovjeka. Hodala je po mjestima na koja su odlazili zajedno i danima je spavala na njegovom automobilu, čekajući da se vrati. Onda je shvatila da njegova obitelj svakoga dana negdje odlazi, pa im se priključila. Nisu to ni u jednom trenutku očekivali.

Od tada do danas, pune dvije godine, Nana odlazi na grob svojeg čovjeka. Njegova obitelj prestala je, nakon 40 dana, svakodnevno odlaziti, ali mačka ne propušta otići. Jednostavno ne dozvoljava da uspomena na njenog Ismaila iščezne, nego neprestano dolazi provoditi vrijeme s njim.

Video pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 22:15