DIVOTA

Totalni hit: Na društvenim mrežama pravo oduševljenje izazvala snimka dviju zmija kako - plešu!

Dvije zlatne životinje snimljene su u blizini indijskog grada Tenkasija

Zmije koje plešu

 Twitter

Navikli smo na rasplesane papagaje, pisali o kravama koje su slušale klasičnu glazbu, a tu i tamo naiđemo na kakvu gusku ili svinju koje mašu glavom ili lupkaju papkom o pod u ritmu 'muzike za ples'. No da bi se zmije mogle okušati u toj kategoriji nismo očekivali.

Zadnjih dana je pravi hit na Twitteru snimka dviju zmija koje izgledaju kao da plešu - sigurno je kako stručnjaci imaju objašnjenje za ovakvo ponašanje, i da ono vjerojatno ima veze ili s hranom ili s teritorijem ili pak traženjem partnera - ali čovjek koji je podijelio snimku napisao je kako je riječ o plešućim zmijama. Snimila ga je njegova prijateljica dok je šetala u blizini indijskog grada Tenkasija.

Video je, sasvim očekivano, privukao veliku pozornost i pregledan je više od 83 tisuće puta. Svidio se čak i onima koji zmije ne vole, pa je već samim time mnogo učinio za zmije. Te su životinje, nažalost, često neshvaćene i mnogi ih diljem svijeta ubijaju samo zato što su - zmije. Nakon ovog videa možda će netko odlučiti da zmiju, kada je vidi, ne dira, nego da je pusti da ide svoji putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:38