K1 i Boks

U prometnoj nesreći život izgubio talentirani neporaženi američki boksač

Travell Mazion
 Instagram
Izuzetno perspektivni američki boksač, Travell Mazion, jučer je tragično stradao u prometnoj nesreći

Talentirani američki boksač super velter kategorije, Travell Mazion, jučer je tragično stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u Austinu, savezna američka država Texas. Mazion je bio dio nezgode u kojoj je još jedna osoba poginula te su dvije hospitalizirane s ozljedama koje nisu opasne po život. Ipak, više detalja o samoj nesreći nije poznato.

Iako još nije došao do globalne popularnosti, 24-godišnji Mazion bio je boksač pod ugovorom s Golden Box Promotionsom te je redovno nastupao na njihovim velikim priredbama. Nedavno je došao do jedne od manjih titula, nakon koje je krenuo tražiti borbu za neku od elitnih svjetskih titula. Odradio je 17 profesionalnih mečeva te je u svima slavio, od čega ukupno 13 puta nokautom. Prema raznim analizama čekala ga je svjetla budućnost te mu je većina prognozirala Top 15 status u njegovoj kategoriji.

O njegovoj smrti obavijestili su i iz Golden Boya, gdje su naveli da se radilo o vrlo vedroj i raspoloženoj osobi te izuzetno talentiranom boksaču čije je nastupe bilo uzbudljivo gledati. Svoju sućut je, uz zajedničku fotografiju, izrazio i Oscar De La Hoya, koji se brinuo za njegovu karijeru.

Linker
26. lipanj 2024 07:52