POVRATAK NA PARKET

Tonči Valčić počeo lagano trenirati

 Dragan Matić / Cropix

Ozlijeđeni Tonči Valčić počeo je lagano trenirati sa suigračima u srijedu navečer. Istina, nije bio u punom pogonu zajedno s momčadi već se lagano razgibavao i rastezao dok su ostali uigravali akcije za utamicu s Ukrajinom. Vuković je i više nego odlično odradio dio posla za koji je inače u prvom planu zadužen Valčić, no Tončija je ipak lijepo bilo vidjeti kako radi prve korake ka konačnoj rehabilitaciji.

Ujutro na dan utakmice s Ukrajinom on je od medicinske službe dobio i zadatke u teretani, no bez prevelikog opterećenja. S njim ne valja žuriti jer se nasilni povratak može pretvoriti u fijasko s još težim posljedicama. Bolje ga je pričekati i u završnici imati potpuno spremnog i oporavljenog igrača, poručili su iz liječničke službe reprezentacije.

Stanje ozljede Blaženka Lacovića potpuno je stabilno i on bi se u teoriji odmah mogao priključiti momčadi i naći se u zapisniku.

Očito je da Červar ipak to 16. mjesto ostavlja otvorenim - za svaki slučaj, ako se nepredviđeno ozlijedi još netko čija je pozicija puno deficitarnija, a presudna utakmica s Rusijom nosi dosta neizvjesnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 13:27