TREĆA LIGA JUG

VIDEO: MAKLJAŽA NA ŠUBIĆEVCU Potukli se Šibenčani i hajdukovci, treneri, igrači, navijači...

Palo je i nekoliko udaraca, sa zapada se na ogradu spustila skupina od nekoliko desetaka domaćih navijača i prijetila je situacija da se sve izrodi u nešto neželjeno

Šibenik je doživio prvi poraz sezone. I to od Hajduka II koji je iskoristio slabiju igru Narančastih u prvih 45 minuta. U tom razdoblju Hajduk je dobro stajao na travnjaku, bili su rastrčani, pokretljivi i nisu davali odveć prostora za domaće akcije. Balić je u 14. minuti imao veliku priliku, ali se spetljao. I Bencun je u 38.mogao napraviti više ali nije. Prijić je imao jednu polupriliku za Šibenik i to je bilo sve što smo vidjeli od domaćih u prvih 45 minuta.

Ipak, na odmor se otišlo s prednošću Splićana. Bencun je pao nakon dvoboja sa Šarom, a sudac je pokazao na bijelu točku. Bencun je bio siguran za vodstvo Hajduka II.

U nastavku se slika na terenu apsolutno promijenila. Šibenik je dominirao, pritiskao, stvorio pet, šest velikih prilika, ali lopta nije nikako mogla u mrežu. Redale su se šanse pred golom Hajduka, deset kornera, udaraca od kojih izdvajamo one Prijića, Puclina. Španje i Božinovića. Ali, te lopte ili su bile malo neprecizne, ili ih je zaustavljao sjajni vratar Grbić.

U samoj završnici nova uzbuđenja. Mladi A ndrija Balić nakon što je opravdano dobio drugi žuti, a potom i crveni karton zbog otezanja s igrom napuštajući teren je isprovocirao publiku, umiješao se netko od pričuvnih igrača domaćih, i stvorila se velika gužva u kojoj su sudjelovali gotovo svi igrači jedne i druge momčadi, ali nažalost i klupa Bijelih. Palo je i nekoliko udaraca, sa zapada se na ogradu spustila skupina od nekoliko desetaka domaćih navijača i prijetila je situacija da se sve izrodi u nešto neželjeno. Nakon velike gužve sve se primirilo ali ostala je velika mrlja.

Nakon 5 minuta produžetka Šibenik nije uspio napraviti ništa. I Bijeli su odnijeli sva tri boda sa Šubićevca, a ovim porazom i pobjedom Mosora Narančasti su izgubili vodeću poziciju na trećeligaškom jugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 10:23