SELI U LONDON

VIDEO Liverpool prihvatio ponudu Chelseaja za Torresa, bijesni navijači palili njegov dres!

>>>Liverpool je dopustio Fernandu Torresu pregovore s Chelseajem nakon što je prihvaćena ponuda londoskog kluba od 50 milijuna funti. U isto vrijeme klub s Anfielda poslao je ponudu za Andyja Carrolla koju je Newcastle prihvatio!<<<
 AFP

Sve se izglednijim čini da će španjolski napadač Liverpoolove nogometne momčadi Fernando Torres klupsku karijeru nastaviti u redovima aktualnog prvaka Chelseaja.

Mogućnost ovoga transfera spominje se već neko vrijeme, a baš na takvom raspletu inzistira i sam napadač čiji bi transfer mogao biti vrijedan oko 50 milijuna funti. Prema napisima dijela engleskih medija, Torres je u ponedjeljak napustio Liverpoolov trening-kamp helikopterom i zaputio se u smjeru, pretpostavljaju izvori, Londona.

Inače, Torres je u subotu pismenim putem zatražio od "redsa", s kojima je ugovorno vezan do srpnja 2013. godine, raskid ugovora. Njegova zamolba je odbijena, međutim, uz podebljanu ponudu u odnosu na prvotnih 35 milijuna funti, čelni ljudi kluba možda su se i predomislili. U svakom slučaju, priča o helikopteru ide tome u prilog.

Za Liverpool je Torres odigrao 142 utakmice i postigao 81 gol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 23:20