PREŠAO U CHELSEA

Torres: Nikada neću ništa ružno reći o Liverpoolu, ali nadam se da ću im zabiti u nedjeljnom derbiju!

 Chelsea.com

Za tjednu plaću, kako piše Guardian, od 175.000 funti na 5.5 godina u ponedjeljak je ugovor s Chelseajem potpisao španjolski nogometni reprezentativac Fernando Torres (26) .

Nakon što je posao završen, a Liverpool zadovoljen s rekordnom odštetom od 50 milijuna funti kako bi Torresa pustio 2.5 godine prije isteka radnog odnosa, najveća zvijezda prijelaznog roka u siječnju 2011. godine dala je ekskluzivni intervju za klupske internetske stranice.

- Kada sam igrao protiv Chelseaja uvijek sam bio visokomotiviran jer bile su to posebne utakmice, redovito među najjačima koje sam kao igrač Liverpoola u sezoni mogao imati. To je i bio jedan od razloga zbog kojih sam želio u Chelsea. Želim se zahvaliti Chelseajevim navijačima jer su se činili vrlo sretnima zbog mog dolaska. Ako će ih moji golovi činiti još sretnijima, tim bolje – rekao je Torres dodavši:

- Imam lijepa i ružna sjećanja iz utakmica protiv Chelseaja. Ono najružnije svakako je ispadanje u polufinalu Lige prvaka 2008. godine u mojoj prvoj sezoni na Otoku. Bio je to za mene vrlo frustrirajući dan.

Zašto Chelsea i zašto sada?

- Od prošlog ljeta intenzivno osjećam da mi je potreban iskorak u karijeri, novi izazov. Priključio sam se top-klubu. Chelsea je klub na najvišoj mogućoj razini, veće nema. Čast mi je što ću igrati s igračima kao što su Terry, Lampard, Drogba i Anelka. Također, odabrao sam Chelsea jer su uvijek prema meni pokazivali iznimno poštovanje. Vrlo je važno kad osjećate da imate podršku iz kluba.

Chelseaju ćete moći pomoći u Ligi prvaka. Nije to baš čest slučaj kad su siječanjski transferi u pitanju...

- Liga prvaka bitna je svakom igraču jer je najkvalitetnije natjecanje.

Vrlo je izgledno da ćete u dresu Chelseaja debitirati sljedeće nedjelje na Stamford Bridgeu protiv – Liverpoola...

- Valjda je to sudbina. Nije to baš savršen rasplet za mene. Vidjet ćemo što će se dogoditi. U svakom slučaju, o Liverpoolu mogu reći samo sve najljepše. Taj me klub učinio vrhunskim nogometašem i dao mi je priliku igrati na top-razini. Nikada neću ništa ružno reći o Liverpoolu. No, sada sam igrač Chelseaja. Budem li dobio priliku zaigrati u nedjelju, učinit ću sve za Chelsea i, nadam se, zabiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 23:47