FERGUSONOV KRVNIK

VIDEO: Ivica Olić igrač utakmice protiv Uniteda

Bayern Munich's Croatian forward Ivica Olic celebrates scoring during the UEFA Champions League second leg quarter-final football match Manchester United vs FC Bayern Munich at Old Trafford in Manchester, north-west England, on April 7, 2010. AFP PHOTO / ANDREW YATES
 AFP

Prestižna njemačka sportska internetska stranica Spox.com brojčano je ocijenila aktere utakmice Manchester United - Bayern, te pritom Ivicu Olića proglasila igračem susreta.

Hrvatski nogometni reprezentativac postigao je iznimno važan pogodak u smiraju prvog poluvremena i zaostatak svoje momčadi smanjio na 3-1. Golom Arjena Robbena Bavarci su stigli do 3-2 što im je, uz pobjedu 2-1 na Allianz Areni u prvom četvrtfinalnom susretu Lige prvaka, bilo dovoljno za polufinale.

Spox.com je Oliću za pokazano dao ocjenu 2 u rasponu od najbolje jedinice do najslabije šestice.

"Bayernov napadački Duracell-zec i u Manchesteru je obavio svoj dio posla, bio je prijetnja zaposlenoj obrani Uniteda. Propustio je smanjiti na 2-1, ali je to učinio za 3-1", piše, među ostalime, u objašnjenju ocjene.

Engleski mediji: Robben najbolji, Olić do njega

Strijelci za Bayern i veliki junaci njihovog uspjeha na Old Traffordu su bili Ivica Olić i Arjen Robben. Nije čudno da su svi engleski mediji baš njih dvojicu gurnuli u prvi plan i nazvali ih "krvnicima Manchesterovih nadanja".

Nizozemac Robben je fantastičnim pogotkom priskrbio rolu igrača utakmice. Times ga je ocijenio osmicom, dok je drugu najbolji ocjenu kod gostiju dobio hrvatski reprezentativac Olić (sedmicu).

Sky Sports je Robbena ocijenio devetkom, a Olića kao i Times sedmicom, ocjenom kakvu su zavrijedila još petorica igrača Bayerna ( Butt, Demichelis, Ribery, Lahm i Van Buyten).

Čitatelji Sky Sports.coma su Olića stavili na drugo mjesto vrijednosti u momčadi Bayerna, s prosječnom ocjenom 7.3. Robben je sa 7.8 bio prvi igrač minhenskog kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 14:46