BAVARSKI JUNAK

Englezi otkrili Olića: Ovo nije prvi put da nam je 'zapaprio'

Manchester United's Michael Carrick (L) challenges Bayern Munich's Ivica Olic (R) during their Champions League quarter-final second leg soccer match at Old Trafford in Manchester, northern England, April 7, 2010. REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
 Reuters

Ivica Olić najnovije je otkriće engleskih medija. Čovjek koji je srušio Manchester United i odveo Bayern u polufinale Lige prvaka u posljednjih nekoliko dana dobiva mnogo prostora u britanskoj štampi.

Tako Mirror donosi priču o hrvatskom reprezentativcem pod naslovom '10 stvari koje morate znati o Ivici Oliću'. Englezi podsjećaju kako je 'Golić' na Wembleyju bio jedan od krvnika McClarenove reprezentacije koja je Euro u Austriji i Švicarskoj gledala putem TV prijamnika.

Nakon što je isprašio momčad Sir Alexa Fergusona, za Olićeve usluge zainteresirao se mančesterski susjed, a Mirror napominje kako to nije prvi interes s Otoka.

Naime, vlasnik Chelseaja Roman Abramovič obećao je hrvatskom napadaču prijelaz u London još dok je ovaj igrao za moskovski CSKA. Međutim, Ivica je odlučio krenuti drugim putem.

Također, britanski novinar piše i o prijateljstvu s Nemanjom Vidićem koje Oliću u međusobnom dvoboju nije pomoglo da ne dobije bolan udarac tamo 'gdje najviše boli'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 21:35