STROGI REŽIM RADA

Vaha održao trening i na dan utakmice: Idemo na pobjedu!

Nakon što su sinoć odradili uobičajeni trening po dolasku na gostovanje, ovoga puta na travnjaku ETO Parka, trener Dinama Vahid Halilhodžić jutros je igrače hrvatskog prvaka natjerao na novi trening, čime je bosansko-francuski stručnjak dokazao svoju reputaciju 'trenera-tiranina'...

Samo tri dana nakon što je preuzeo zagrebački Dinamo, Vahid Halilhodžić će imati službenu premijeru na klupi. S dinamovcima je odradio samo tri treninga, dva u Zagrebu i jedan u Mađarskoj, i već mora u vatru. Dinamo večeras u 21 sat kod Györa igra prvu od dviju utakmica koje će imati iznimno važan značaj za budućnost kluba...

“Ovako kvalitetnog trenera Dinamo već dugo nije imao!”

No Vaha Halilhodžić u Dinamu je tek nekoliko dana i pitanje je koliko će mu vremena trebati da kockice posloži onako kako želi. I hoće li uopće za to imati vremena. A ono curi, već danas je pred njim strašno ozbiljan test.

Halilhodžić dan uoči utakmice nije želio pričati s hrvatskim novinarima, govorio je samo za one iz Bosne i Hercegovine. Kolege iz susjedne države stigle su u Maksimir predvođene cijenjenim sportskim novinarom Sinanom Sinanovićem, samo kako bi razgovarali s Halilhodžićem.

“Ekskluzivno, novi trener Dinama Vahid Halilhodžić govori samo za najslušaniji radio u Bosni i Hercegovini” - ushićeno je u eter javljao reporter BH radija, a Halilhodžić je za slušatelje kazao:

- U dva dana otkako sam došao u Dinamo neprekidno sam radio kako bih što bolje upoznao momčad. Sve ću napraviti da se Dinamo plasira u Europsku ligu.

Novinari iz BiH otkrili su nam kako su u Budimpešti vidjeli plakate za utakmicu Györ - Dinamo, a dolazak Halilhodžića prokomentirali su ovako:

- Vahino preuzimanje Dinama kod nas je izazvalo veliko zanimanje, slično kao što je kod vas bilo kada je Ćiro Blažević preuzeo BiH.

Halilhodžić u srijedu ujutro nije bio tako opušten kao dan ranije, očito je da se u njemu nervoza lagano podgrijava kako se njegov debi bliži. S igračima još nije uspio porazgovarati pojedinačno, za to jednostavno nije imao vremena. No na zajedničkim sastancima jasno im je poručio što od njih očekuje u prvom dvoboju s Györom. Poruka je sljedeća:

“U Györu moramo ići na pobjedu, to ne smijemo propustiti.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 21:27