ROBIN BOKŠIĆ ODGOVARA

'Tako i ja mogu nekome dati 100 kuna da kaže: Zoran Mamić je gay!'

Robert Palić, vlasnik crikveničkog hotela Palić, optužio je istražitelja UEFA-e Robina Bokšića da mu je ostao dužan 1.200 eura za smještaj u hotelu prošle godine u kolovozu. Palić tvrdi: 'Taj tip iz UEFA-e ostao mi je dužan lovu, prevario mi je prijatelja i stalno se kladio ulažući velike novce!'
 Ronald Goršić/Cropix

ZAGREB - Jutros smo dobili i Robina Bokšića, koji za sebe kaže da je već 11 mjeseci istražitelj UEFE i da je njegov posao da istražuje kad se posumnja u rezultate utakmica.

O navodnom boravku u hotelu „Palić“, dugu Robertu Paliću, kao i navodnom sređivanju posla Mariu Ming i , te dugu zagrebačkom taksisti prilikom boravka u HNS-u rekao nam je:

„Ne, ja sam u tom hotelu bio samo na ručku nekoliko puta i sve sam to platio. Zašto bi ja bio u tom hotelu kad u Jadranovu, svega tri kilometra od tog hotela imam kuću sa apartmanima. Ako sam mu ostao dužan novac zašto nisu podnijeli kaznenu prijavu, što su čekali godinu dana. Sve je to zbog toga što sam ja sada u medijima“, kazao nam je Bokšić.

„Znači li Vam što ime Mario Minga?", pitali smo UEFA-ina istražitelja.

„Ne, ja kontaktiram s puno ljudi, ništa mi ne znači to ime" – odgovorio je.

„Podsjetit ću Vas, je li Vam on dao 5.000 kuna i isprave i jeste li mu obećavali posao na naplatnim kućicama?

„Ne, to nije istina, pa kako bi mu ja mogao obećati posao kad ja nisam hrvatski državljanin! Neka slobodno to prijavi ako hoće!“

„Jeste li ostali dužni taksistu 200 kuna koji Vas je čekao pred HNS-om?"- pitali smo ga.

„Da to objasnim. Čovjek me vozio od aerodroma i ja sam mu platio još 10 eura više, 35 eura i rekao sam mu da dođe po mene u 12.30 sati. Kad sam vidio da je gužva izišao sam na stražnji izlaz. Ali, ja sam njemu još preplatio vožnju“; tvrdi Bokšić. Morao je prekinuti razgovor jer je žurio na sastanak, a tvrdi da sve ono o čemu govori Robert Palić nije istina.

Na kraju je ustvrdio: "Te optužbe su jednako utemeljene i ozbiljne kao da ja nađem 100 svjedoka i platim im 100 kuna koji će potom ustvrditi da je Zoran Mamić homoseksualac..."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 14:36