ODBIJENICA IZ SPLITA

SVI SU LUDI ZA REBIĆEM Mamić je 'zaljubljen' u napadača Splita, ali Žužul traži tri milijuna eura!

Zdravko Mamić odavno je 'zaljubljen' u mladog napadača, doveo bi ga još zimus, ali Splitov gazda Žužul nabio je cijenu. Dva, tri milijuna eura, a i više bi volio da "mali" ode van
 Ante Čizmić/CROPIX

Dinamo je krenuo u potragu za napadačem, bit će to glavna maksimirska preokupacija do početka Lige prvaka. Kao što je najavio Kruno Jurčić, putuje se, gleda se, analizira, no još ni jedno ime nije niti u snu blizu Maksimira. Već godinama je maksimirska želja dovesti pravo, zvučno napadačko pojačanje europske klase, koje bi donijelo i iskorak na međunarodnoj sceni. No, Dinamo nikad takvoga igrača nikad nije uspio dovesti, napadač takvih karakteristika na ino-tržištu puno stoji. A nikad ne znaš što će, zapravo, donijeti.

Velika je želja Modrih Splitov mladac Ante Rebić. Zdravko Mamić odavno je "zaljubljen" u njega, doveo bi ga još zimus, ali Splitov gazda Žužul nabio je cijenu . Dva, tri milijuna eura, a i više bi volio da "mali" ode van. Jedan je od rijetkih igrača u Hrvatskoj oko kojega postoji konsenzus, svi treneri, igrači, stručnjaci..., svi kažu "da, on je taj' . Neki će dodati da jako podsjeća na Bokšića, drugi da je bolji no što je sa 19 godina bio Mandžukić. Ne treba previše uspoređivati i pretjerivati u superlativima, ali činjenica jest da je dečko - poseban.

Zdravka Mamića oduvijek muči cijena kad su u pitanju igrači iz HNL-a, njegov je stav da malo koji igrač izvan Dinama i donekle Hajduka može imati cijenu u milijunima, uostalom, sjećamo se kako je svojevremeno odustao od Domagoja Vide upravo zbog Osijekovih apetita. On želi Rebića, spreman je pregovarati sa Žužulom, navodno bi se mogli dogovoriti za dva milijuna eura. I možda i dio budućeg transfera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:37