SENZACIJA NA POMOLU

Stoičkov se nudi Dinamu: Za mene je to veliki izazov, a doveo bih i nekoliko klinaca iz Barce!

'Imam ponude i iz Emirata, ali to me ne zanima. Znam puno o Dinamu, o hrvatskoj ligi, sve pratim, znam i jezik, a i mentalitet je vrlo sličan onome u Bugarskoj'

- Želim doći u Dinamo. Znam jezik, mentalitet i potencijal kluba iz Maksimira - otkrio je Stoičkov za Jutarnji list, dodavši kako je ponudu potkrijepio eventualnom suradnjom Nou Campa i Maksimira.

- Spreman sam sa sobom povesti i nekoliko mladih igrala Barcelone, a vodstvo kluba s Nou Campa nalelno je pristalo na to.

No, nije pristao Dinamo koji se zahvalio Bugarinu na ponudi, ali i odlučio da će svojim putem krenuti u potragu za novim trenerom. Kako bilo, Stoičkov se na taj način pridrućio zavidnoj kolekciji poznatih imena koji su se ovih dana dovodili u kontekst Zajecova sljednika na klupi Dinama. Bio je tu i Lothar Matthäus, ali i Walter Zenga. Zapravo, još samo čekamo da netko spomene Diega Maradonu pa da niz bude potpun.

Kad je riječ o Jošku Skoblaru, izgleda da ga je opcija dolaska u Dinamo prilično zaintrigriala. U subotu će biti u Maksimiru. Glasnogovrnik Ado Kožul mu je na ručku u četvrtak ponudio mjesto na najelitnijem dijelu stadiona, loži 'Maksimir'. Međutim, Skoblar je izrazio želju da utakmicu gleda među novinarima. Da opipa puls maksimirskih kroničara prema njegovom dolasku.

A za to vrijeme Ćuk priprema momčad za Karlovac, ali i za Gyor. I ne bismo se čudili da, unatoč Stoičkovima, Skoblarima, Zengama i ostatku svijeta upravo on bude rješenje za nastavak sezone. Naravno, pod uvjetom da ga sreća malo pomazi. A to i ne bi trebao biti problem s obzirom na izjavu Zorana Mamića da se protiv Gyora može i bez trenera...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 07:26