SRAMEŽLJIVA NAJAVA

'Potvrda o dolasku Barce u sljedeća tri dana'

'Prema dogovoru Hajduka, španjolske agencije i Barcelone o službenim detaljima ne možemo govoriti dok u katalonskom klubu ne verificiraju sve stavke ugovora'
 Vladimir Dugandžić/Cropix

Nakon sinoćnjeg sastanka Nadzornog odbora Hajduka stigla je još jednom potvrda, iako indirektno, da će Hajduk ovoga ljeta igrati na Poljudu protiv Barcelone.

- Od predsjednika uprave Hrvoja Maleša i ostalih koji su bili u razgovorima s agencijom 'Media Pro’ u Barceloni, dobili smo potpunu informaciju o pregovorima za odigravanje spektakularne utakmice - tvrdi predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Petroslav Sapunar.

Čini se da nas od službene potvrde dijele tek detalji.

- Prema dogovoru Hajduka, španjolske agencije i Barcelone o službenim detaljima ne možemo govoriti dok u katalonskom klubu ne verificiraju sve stavke ugovora. No, i to će biti poznato u sljedeća tri dana - tvrdi Sapunar.

Dakle, ne dogodi li se obrat, Barcelona ovoga ljeta ipak dolazi zaigrati protiv Hajduka na Poljudu, potrebno je samo da Katalonci potvrde ono što je u njihovo ime dogovarala agencija Guardiolina brata Perea.

Na sastanku Nadzornog odbora, koji je potrajao četiri sata, na rasporedu su bile i druge teme, no tek na razini rasprave. Naime, bila su nazočna tek tri člana, uz predsjednika Sapunara, to su Rade Lasić i Željko Bašić, a nedostajali su Jako Andabak i Ivan Rimac. Kako nije bilo kvoruma, nisu se ni mogle donositi odluke. Razgovaralo se o tekućoj problematici u vođenju kluba koji je nedavno preuzela nova tročlana uprava, a NO ih je jučer detaljnije upoznavao sa stanjem u Hajduku i precizirao prioritetnije zadatke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 12:38