NA POLJUDU 33 IGRAČA

'NEMA IMPERATIVA, TREBA IZGORJETI NA TERENU' Brbić poručio igračima na prvoj prozivci

 Mario Todoric / CROPIX

Na prvoj prozivci Hajduka na početku priprema za novu sezonu u Bijelom salonu na Poljudu stigla su 33 igrača, među kojima i Nikki Ahamed, igrač s dvojnim državljanstvom Šri Lanke i Engleske koji je prošao omladinsku školu Chelseaja i na probi je na Poljudu kao i prvo pojačanje Mislav Anđelković.

- Nema nikakvih imperativa, treba samo izgorjeti na terenu. Imamo 36 utakmica u prvenstvu, deset susreta u kupu i osam do 12 europskih, zar ne - našalio se govoreći o Europi u govoru igračima dobro raspoloženi predsjednik uprave Marin Brbić.

- Puno nas je, nećemo moći svi ostati. Želim vam puno zdravlja, gdje god igrali - najavio je rezove u kadru trener Igor Tudor.

Na prozivci nije bilo Lime, Ozobića, Vugdelije i Caputa kojima su istekli ugovori (Ozobiću o posudbi).

- Ovaj tjedan u Splitu trenirat ćemo svi, a u ponedjeljak će na dva tjedna Sloveniju 23 igrača i tri vratara. Pojačanja su tu, Anđelković je stigao, nadamo se da će doći još koji igrač. Međutim oni koji su tu su dobri. Očekujemo dobru sezonu, cilj je biti što bolji - rekao je Tudor koji nije želio komentirati dolazak Ahameda na probu.

Prozivka je bila u 18 sati jer je Tudor večer prije sudjelovao na humanitarnom susretu veterana Reala i Juventusa u Madridu.

- Bilo je to prekrasno druženje sa starim suigračima, u humanitarne svrhe svi se rado odazovemo. Čestitali su mi što sam postao trener i na osvojenom kupu - rekao je Tudor prije prvog treninga održanog koji je navečer.

Na prozivci su bili: Ahamed, Andrijašević, Anđelković, Barić, Bašić, Bencun, Blažević, Bradarić, Džoni, Elez, Jakoliš, Jonjić, Jozinović, Kalinić, Kouassi, Luštica, Ljubičić, Maglica, Maloča, Milić, Milović, Mujan, Nižić, Oremuš, Peričić, Plazonić, Stipica, Sušić, Španjić, Tomaš, Tomičić, Vladislavić i Vuković. Danas će se momčadi priključiti Stojanović, u četvrtak Caktaš, Pašalić i Lučić, u petak Kiš, Kovačić i MIkanović te u subotu Vršajević.

Ukupno je dakle trenutno u kadru 41 igrač

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 12:31